ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
Ταπετσαρίες Βάγγερ Ρένος
Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων & Επίπλων Μεταμόρφωση Αττικής


Η επιχείρηση μας η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και εδράζεται στη Μεταμόρφωση, δραστηριοποιείται από το 1953 με τις ταπετσαρίες αυτοκινήτων και επίπλων παρέχοντας ποιοτικές και κομψές λύσεις. 

Ιδρύθηκε από τον Όθωνα Βάγγερ, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων για πολλές δεκαετίες στον Κολωνό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε αξιόλογες συνεργασίες όπως με το πλοίο Χριστίνα Ωνάση το 1978 με γενική ανακαίνιση, καθώς και το 1980 συντηρούσε ως ταπετσέρης τα έπιπλα της οικείας του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου στον Κοκκιναρά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μεταλαμπάδευσε την τέχνη της ταπετσαρίας των αυτοκινήτων στον γιό του Ρένο Βάγγερ με σκοπό να αναλάβει τα επόμενα χρόνια την επιχείρηση.
 

 


 

Ο Ρένος Βάγγερ γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε στην κατωτέρα και μέση τεχνική σχολή ΣΕΛΕΤΕ ηλεκτρολογία εγκαταστάσεων και αυτοκινήτων, όμως η τέχνη που διδάχτηκε και η αγάπη για το επάγγελμα τον ώθησε στο να ασχοληθεί με τις ταπετσαρίες, καθώς ήθελε να συνεχίσει το επάγγελμα του πατέρα του, που στις μέρες μας σπανίζει και να δημιουργεί κάθε μέρα με όρεξη και μεράκι κάτι διαφορετικό.

Το 1985 ανέλαβε την επιχείρηση από τον πατέρα του, και έως το 2006 διατηρούσε την επιχείρηση στην Αθήνα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Από το 2006 και έκτοτε διατηρεί την επιχείρησή του στην Μεταμόρφωση Αττικής, στον τόπο όπου και διαμένει, στην οδό Αρβανίτη.
 
 
Γιατί να μας επιλέξετε;


Με εμπειρία, μεράκι και επαγγελματισμό από το 1953 δημιουργούμε και σχεδιάζουμε για εσάς το άρτιο αποτέλεσμα. 

Οι προσιτές τιμές σε ολόκληρη την αγορά, σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών, που σας προσφέρουμε, μας κάνει την πρώτη επιλογή πελατών του έτους 2021, σε διαγωνισμό που διακριθήκαμε με βαθμολογία 8.6 από τους «Αετούς της Μηχανοκίνησης». Οι κριτικές των πελατών μας, μας δικαιώνουν για το αποτέλεσμα.
 
 
 
 
Σας περιμένουμε

στο χώρο μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.