ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
Ταπετσαρίες Βάγγερ Ρένος
Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων & Επίπλων Μεταμόρφωση Αττικής


Η επιχείρηση μας “Ταπετσαρίες Βάγγερ Ρένος” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Μεταμόρφωση, δραστηριοποιείται από το 1953 με ταπετσαρίες αυτοκινήτων και επίπλων παρέχοντας ποιοτικές και κομψές λύσεις.

Δημιουργήθηκε από τον Όθωνα Βάγγερ, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων για πολλές δεκαετίες στο Κολωνό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε αξιόλογες συνεργασίες όπως με το πλοίο Χριστίνα Ωνάση το 1978 με γενική ανακαίνιση, καθώς και το 1980 συντηρούσε ως ταπετσέρης τα έπιπλα της οικείας του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου στον Κοκκιναρά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μεταλαμπάδευσε την τέχνη της ταπετσαρίας των αυτοκινήτων στον γιό του Χρήστο Βάγγερ με σκοπό να αναλάβει τα επόμενα χρόνια την επιχείρηση.
 

 


 

Ο Χρήστος Βάγγερ γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε στην κατωτέρα και μέση τεχνική σχολή ΣΕΛΕΤΕ ηλεκτρολογία εγκαταστάσεων και αυτοκινήτων όμως η τέχνη που διδάχτηκε και η αγάπη και το επάγγελμα τον ώθησε στο να ασχοληθεί με τις ταπετσαρίες καθώς ήθελε να συνεχίσει το επάγγελμα του πατέρα του που στις μέρες μας σπανίζει και να δημιουργεί κάθε μέρα με όρεξη και μεράκι κάτι διαφορετικό.

Το 1985 ανέλαβε την επιχείρηση από τον πατέρα του και έως το 2006 διατηρούσα την επιχείρηση στην Αθήνα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Από το 2006 και έκτοτε διατηρεί την επιχείρησή του στην Μεταμόρφωση Αττικής στο τόπο όπου διαμένει στην οδό Αρβανίτη.
 
 
Γιατί να μας επιλέξετε;


Με εμπειρία, μεράκι και επαγγελματισμό από το 1953 δημιουργούμε και σχεδιάζουμε για εσάς το άρτιο αποτέλεσμα. 

Οι προσιτές τιμές σε ολόκληρη την αγορά, σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών που σας προσφέρουμε μας κάνει την πρώτη επιλογή πελατών του έτους 2021 σε διαγωνισμό που διακριθήκαμε με βαθμολογία 8.6 από τους «Αετούς της Μηχανοκίνησης». Οι κριτικές των πελατών μας, μας δικαιώνουν για το αποτέλεσμα.
 
 
 
 
Σας περιμένουμε

στο χώρο μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.